Wednesday, March 26, 2008

AVION SE NIJE SRUŠIO, PONOVO SE NIJE SRUŠIO!

Nažalost, a možda i na sreću, avion se i ovog puta nije srušio te udario jako, jako! Sa svog najnovijeg turističko-informativno, a ispade i poslovnog puta, samo vaš i donekle svoj DIGIBUBI se vratio, izljubio rodnu grudu, te shvatio da je najlepše biti kod kuće i onde gde si "dospešio i dospešivao" čitavog života (uz kratkotrajne izuzetne prilike).

Duhovitost kroz mrenu cinizma ili cinizam kroz mrenu duhovitosti ne opisuje i ne može ni na jedan jedini način biti shvaćen ili pročitan izmedju redova u izjavi koja sledi!!!

MOŽDA JE OVDE SVE NAKRIVO, MOŽDA JE SVE KAO KULA OD BEZVREDNIH NA BUVLJAKU PAZARENIH KARTI, MOŽDA JE ŽIVOT TEŽAK, MOŽDA JE NEKOME ISUVIŠE LAK I NEMA KONKURENCIJU PA JE ZATO TUŽAN, MOŽDA SMO SVI MI NESIGURNI I MOŽDA JE OVDE LAKO DA GEOGRAFSKU DUŽINU I ŠIRINU OPTUŽIŠ ZA SVE SVOJE PROBLEME, MOŽDA JE "CLINIQUE" (ili kako se već piše) LAŽAN PA BUBULJICE RASTU KAO PEČURKICE POSLE KIŠE I KOŽA SE RASPADA, I MOŽDA KUPUJEMO LAŽNI "FA" NA RAFOVIMA SUPERMARKETA,... I MOŽDA JOŠ "MILIJJJJONI" STVARI UMEJU DA NERVIRAJU I DEMOLIRAJU RASPOLOŽENJE, NO,... napokon kondicional koji toliko očekujemo; zar ne?,... JA NIKADA NISAM TAKO SRETAN KAO KADA SE VRAĆAM SVOJOJ KUĆICI I KADA ZNAM DA ĆU SRESTI U FAMOZNOJ malo iznad opisanoj KOLOTEČINI SVE TE LJUDE!!!!

Meni se samo to računa.

SKOR:

Srbija - BELI SVET . . . . . . . . . . . . . . 39 : 0 !!!


Cmok, cmok, cmoxy!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home